Geef écht om de Wadden

Geef écht om de Wadden

Help ons met een extra donatie. De Waddenvereniging blijft samen met jou als echte liefhebber van het waddengebied strijden voor beschermde Wadden. Wat zou het mooi zijn als je die onvermoeibare strijd zou willen steunen met een extra donatie!

Ja, ik doe graag een extra donatie!Totaal


 

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor verwerking van je donatie, conform ons privacybeleid.

 

____________________

Beste waddenliefhebber,

Als je het allemaal hoort, geloof je je oren niet. Het is verbijsterend dat in het waddengebied, een van onze mooiste Unesco Werelderfgoedgebieden, de schadelijke activiteiten zich opstapelen. Allemaal omdat we met z’n allen de economie op één zetten in plaats van de natuur. De Waddenvereniging luidt daarom de noodklok met een campagne die mensen aan het denken moet zetten.

Echt?!
Defensie voert precisieaanvallen uit op Vlieland. Dat is echt waar. Garnalen en andere waterdiertjes zijn aan de antidepressiva door medicijnresten in het zeewater. Klopt ook. In een deel van het waddengebied is er door overvloedig baggeren geen leven meer op de zeebodem. Wederom waar. Al die schadelijke activiteiten zijn funest voor het mooie waddengebied. Als we op deze voet verder gaan, is het op den duur gebeurd met de natuur. Het is tijd dat we dat gaan beseff en. Nu ingrijpen en de natuur wel op 1 zetten, zodat deze de kans krijgt om te herstellen.

Echt helpen: doe een donatie
Help de Waddenvereniging om écht een verschil te maken. Met jouw donatie kunnen we blijvend druk uitoefenen op de politiek en bedrijven. En kunnen we projecten realiseren die de natuur herstellen. Je leest er meer over via waddenvereniging.nl/echt.

We zijn blij met elke donatie. Alvast veel dank!

Christine Wijshake
Directeur Waddenvereniging