De staat van de Wadden!

De staat van de Wadden!

Help ons met een extra donatie. De Waddenvereniging blijft samen met jou als echte liefhebber van het waddengebied strijden voor beschermde Wadden. Wat zou het mooi zijn als je die onvermoeibare strijd zou willen steunen met een extra donatie!

Ja, ik doe graag een extra donatie!Totaal


 

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor verwerking van je donatie, conform ons privacybeleid.

 

 

_______________

Beste Waddenliefhebber,

Vlak na mijn aantreden als directeur van de Waddenvereniging plantte ik een rode vlag in het zand om aandacht te vragen voor de staat van de Wadden. Uit onderzoek bleek dat het met de natuurwaarden van de Waddenzee op bijna elk vlak slecht ging.

Een mooie nalatenschap
Gelukkig zijn er sinds die tijd dingen verbeterd. Dankzij onze inzet groeide het maatschappelijk verzet tegen gaswinning onder de Waddenzee. Ook komt er scheepsbegeleiding voor grote containervaart boven de Wadden en er zijn gebieden gesloten voor bodemberoerende visserij. Ik stop per 1 januari als directeur van de Waddenvereniging en ben blij dat ik de Wadden een stukje beter achterlaat dan toen ik begon, maar we zijn er helaas nog lang niet.

De strijd gaat door
De Waddenvereniging blijft samen met jou als echte liefhebber van het waddengebied strijden voor beschermde Wadden. Wat zou het mooi zijn als je die onvermoeibare strijd zou willen steunen met een extra donatie!

Veel dank voor je bijdrage en hopelijk tot ziens op de Wadden!

Hartelijke groet,

Lutz Jacobi
Directeur Waddenvereniging